Excel

Excelkurser

Slösa inte bort tid och pengar på en långdragen och omodern excelkurs. Anmäl dig istället till vår smarta, effektiva och strukturerade 1-dagskurs där vi kombinerar lärarledd genomgång av Excel I små grupper på max 6 deltagare med professionell e-learning online.

Online kursen består av 16 kapitel med inte mindre är 86 lektioner från grunder till avancerad nivå. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil när och var du vill. Se exempelfilmen så förstår du varför du skall välja våra lärarledda kurser kombinerat med Learnesy Online kurs.

Vi erbjuder professionellt lärarledda Excelkurser på grund och avancerad nivå och vi genomför även anpassade kurser som Kalkylmodeller, Makro, Funktioner och Pivottabeller. Med bättre kunskaper om Excel ser du programmets möjligheter att hantera små och stora datamängder och sedan enkelt presentera dessa med grafiska hjälpmedel.

Lärarledda kurser i Excel

Medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Anpassad utbildning I Excel

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Gunnebo valde Learnesy för att det är tidseffektivt och lättillgängligt!

Katrin Nilsson

Vi använder Learnesy eftersom vi letade efter en utbildning som var tidseffektiv, lättillgänglig, och där vi kan gå tillbaka för att repetera och hitta och söka. Den som går kursen kan själv välja vilken nivå den går in på. Det har fungerat väldigt bra!

– Katrin Nilsson, Logistics Manager, Gunnebo Industries AB