PowerPoint

PowerPoint Grundkurs

Kurs Datum Kurslokal Stad Tid Pris Anmälan
Powerpoint Grundkurs27 februariBåtbyggargatan 16, Hammarby SjöstadStockholm09:00 - 16:004 995:-Anmäl dig
Powerpoint Grundkurs26 marsBåtbyggargatan 16, Hammarby SjöstadStockholm09:00 - 16:004 995:-Anmäl dig
Powerpoint Grundkurs27 aprilBåtbyggargatan 16, Hammarby SjöstadStockholm09:00 - 16:004 995:-Anmäl dig
Powerpoint Grundkurs30 majBåtbyggargatan 16, Hammarby SjöstadStockholm09:00 - 16:004 995:-Anmäl dig

Kursbeskrivning

Den här kursen skall du välja om du vill ha en smart, effektiv och strukturerad Powerpoint kurs där vi kombinerar lärarledd genomgång av Powerpoint i små grupper på max 6 deltagare med professionell E-Learning.

Onlinekursen består av 11 kapitel med inte mindre är 55 lektioner från grunder till avancerad nivå. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil när och var du vill.

Grundkursen riktar sig till nya Powerpoint användare och till alla självlärda som vill ha en professionellt lärarledd genomgång av programmet.

Vi garanterar att du direkt efter kursen kan producera professionella presentationer som kommunicerar med åskådarna. Kursen tar bland annat upp hur man arbetar med mallar, texter, bilder, figurer, diagram, SmartArt, bildövergångar och effektfulla animeringar för avancerade bildspel.

Se exempelfilmen så förstår du varför du skall välja våra lärarledda kurser kombinerat med Learnesy Online kurs.

Kurspriser

Våra kurspriser inkluderar medverkan på den lärarledda kursen plus 1 års inloggning på Onlinekursen, kaffe och lunch bjuder vi på. När du gjort en kursanmälan får du en inbjudan och när du bekräftar denna är din anmälan klar. Ångrar du din anmälan så meddelar du oss och vi tar bort din anmälan utan någon som helst kostnad.

Exempelfilm

Citat från kursdeltagare

"Kursen var superbra, ledaren var otroligt bra på att lära ut och lagom storlek på antal deltagare. Bra innehåll. Kommer rekommendera Venter till alla som vill gå en Powerpoint kurs."

Utvärdering

Therese Ek

TRR

Anpassad utbildning I PowerPoint