Excel

Anpassad excelutbildning

Bara fördelar med anpassad Excelkurs

Vi skräddarsyr all slags lärarledd utbildning i Excel, allt från enskilda användare till små grupper och större organisationer.

Utbildning i era lokaler

Utbildningen genomförs hos er oavsett var i Sverige ni befinner er men vill ni hellre komma till oss så har vi fina lokaler i Stockholm City. Välj heldagar eller kanske halvdagar om detta passar bättre.

Skräddarsydd utbildning

Den stora fördelen med en anpassad kurs är att vi skräddarsyr utbildningens innehåll, kursdatum och kurslokal efter era behov och önskemål. Vill ni genomföra en vanlig grundkurs eller kanske en mix av avancerat och speciella funktioner som pivottabeller eller databaser. På en skräddarsydd utbildning får era behov styra och vi hjälper till att formulera utbildningens innehåll. Effektiviserar ert dagliga arbete med en skräddarsydd kurs.

Blended learning

Med detta menar vi att en lärarledd genomgång kompletteras med våra Onlinekurser. Detta är den optimala utbildningen och vi kommer gärna ut till ert företag och genomför en lärarledd introduktion med fördjupning och repetition Online.

Onlinekurs i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat som en eller flera licenser och fungerar jättebra men en kombination av E-Learning och lärarledd genomgång är en oslagbar Excel utbildning.

Kontakta oss

Vill ni ha ett förslag på en skräddarsydd utbildning eller behöver ni hjälp med kunskapsinventering så kontakta oss. Förkunskapstester finns här på sidan.

Skicka meddelande

* Obligatoriska fält