Excel

Excelkurser

Slösa inte bort tid och pengar på en långdragen och omodern Excel kurs. Anmäl dig istället till vår smarta, effektiva, strukturerade och lärarledda 1-dagskurs i mindre grupper och med max 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella e-Learning för repetition och fördjupning.

Vi erbjuder lärarledda Excelkurser på grund och avancerad nivå och vi genomför även anpassade kurser som Kalkylmodeller, Makro, Funktioner och Pivottabeller. Med bättre kunskaper om Excel ser du programmets möjligheter att hantera små och stora datamängder och sedan enkelt presentera dessa med grafiska hjälpmedel.

Lärarledda kurser i Excel

Anpassad utbildning I Excel

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår 1 års fri inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Gunnebo valde Learnesy för att det är tidseffektivt och lättillgängligt!

Katrin Nilsson

Vi använder Learnesy eftersom vi letade efter en utbildning som var tidseffektiv, lättillgänglig, och där vi kan gå tillbaka för att repetera och hitta och söka. Den som går kursen kan själv välja vilken nivå den går in på. Det har fungerat väldigt bra!

– Katrin Nilsson, Logistics Manager, Gunnebo Industries AB