Excel

Excelkurser

Slösa inte bort tid och pengar på en långdragen och omodern Excel kurs. Anmäl dig istället till vår lärarledda BLENDED LEARNING -kurs som är effektiv och strukturerad med max 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella Onlinekurs för repetition och fördjupning av kursdagen.

Vill ni själva välja kursinnehåll, lokal, datum och tid, eller behöver ni en Excel expert på plats, då skall ni välja en anpassad kurs.

Onlinekursen väljer ni för en flexibel kurs där ni kan lära er programmet på egna villkor. Kursen är uppbyggd på korta lektioner som tar er från grunderna till avancerade funktioner i Excel.

Den oslagbara utbildningen är BLENDED LEARNING som är lärarledd genomgång kombinerad med vår Onlinekurs.

Lärarledda kurser i Excel - Blended learning

Medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår fri inloggning till vår ONLINE utbildning för repetition och fördjupning av den lärarledda kursen.

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår 1 års fri inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Gunnebo valde Learnesy för att det är tidseffektivt och lättillgängligt!

Katrin Nilsson

Vi använder Learnesy eftersom vi letade efter en utbildning som var tidseffektiv, lättillgänglig, och där vi kan gå tillbaka för att repetera och hitta och söka. Den som går kursen kan själv välja vilken nivå den går in på. Det har fungerat väldigt bra!

– Katrin Nilsson, Logistics Manager, Gunnebo Industries AB