Excel

Excel Avancerad

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm

Ingen Excel Avancerad-kurs inlagd på schemat. Var god kontakta oss för kursstart/offert.

Kursbeskrivning

Välj den här kursen om du vill ha en lärarledd avancerad kurs i Excel som är effektiv och strukturerad med maximalt 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella e-Learning för repetition och fördjupning.

Kursen riktar sig till Excel användare som vill bli bättre och effektivare på programmets avancerade funktioner.

Vi garanterar att du efter kursen kan arbeta med granskning av Formler, hantera och presenterar stora datamängder med Pivottabeller, Länka data och Registerhantering. Du lär dig Excels verktyg för Felsökning och Analys, samt att skapa enhetliga och användarvänliga kalkyler med hjälp av Funktioner, Mallar och Makron. Kursen tar också upp hur flera användare samarbetar om en arbetsbok. Efter den lärarledda kursen använder du Online utbildningen för repetition och fördjupning av dina kunskaper.

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.

Lärarledda kurser i Excel - Blended learning

Medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår fri inloggning till vår ONLINE utbildning för repetition och fördjupning av den lärarledda kursen.

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår 1 års fri inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Jag gillar upplägget med många små lektioner och att man kan gå in då och då dels för att stärka sin kunskap, men också när man har ett praktiskt problem att lösa.

Jag är glad att vi kan erbjuda våra deltagare på våra ekonomiutbildningar Learnesy’s excelutbildning. Jag gillar upplägget med många små lektioner och att man kan gå in då och då dels för att stärka sin kunskap, men också när man har ett praktiskt problem att lösa. För oss ekonomer är Excel ett mycket viktigt verktyg som vi ofta inte använder på ett optimalt sätt.

– Michael Andersson, Ägare av Taurus Ekonomiutbildning