Excel

Excel Grundkurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm
Kurs Datum Kurslokal Stad Tid Pris Anmälan
Excel Grundkurs31 januariKungsbron 21, CityStockholm09:00 - 16:005 495:-Anmäl dig
Excel Grundkurs21 februariKungsbron 21, CityStockholm09:00 - 16:005 495:-Anmäl dig
Excel Avancerad1 marsKungsbron 21, CityStockholm09:00 - 16:005 995:-Anmäl dig
Excel Grundkurs27 marsKungsbron 21, CityStockholm09:00 - 16:005 495:-Anmäl dig
Excel Avancerad17 aprilKungsbron 21, CityStockholm09:00 - 16:005 995:-Anmäl dig

Kursbeskrivning

Den här kursen skall du välja om du vill ha en smart, effektiv, strukturerad och lärarledd 1 dags kurs i Excel i en mindre grupp med max 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella e-Learning för repetition och fördjupning.

Grundkursen riktar sig till nya Excel användare och till alla självlärda som vill ha en professionellt lärarledd genomgång av programmet.

Vi garanterar att du efter vår 1 dagars kurs kan skapa korrekta kalkyler, formler och beräkningar, använda relativa och absoluta referenser, sortera och selektera tabeller, göra proffsiga diagram och smarta utskrifter. Efter den lärarledda kursen använder du Online utbildningen för repetition och fördjupning av dina kunskaper.

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.

Våra Excelkurser

Lärarledda kurser i Excel

Anpassad utbildning I Excel

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår 1 års fri inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom Excel.

Kristin Augustsson

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom verktyget.

Vi uppskattar mycket att man kan gå tillbaka till olika funktioner för att repetera moment om och om igen. Det gör det väldigt lätthanterligt vilket är en av de största anledningarna till att vi valde Learnesy.

– Kristin Augustsson, Total Revenue manager, Hotel Riverton AB