Excel

Excel Grundkurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm

Ingen Excel Grundkurs-kurs inlagd på schemat. Var god kontakta oss för kursstart/offert.

Kursbeskrivning

Välj den här kursen om du vill ha en lärarledd grundkurs i Excel som är effektiv och strukturerad med maximalt 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella e-Learning för repetition och fördjupning.

Grundkursen riktar sig till nya och självlärda Excelanvändare som vill lära sig hur man arbetar med Excel på effektivaste sätt.

Vi garanterar att du efter vår 1 dagars kurs kan skapa korrekta kalkyler, formler och beräkningar, använda relativa och absoluta referenser, sortera och selektera tabeller, göra proffsiga diagram och smarta utskrifter. Efter den lärarledda kursen använder du Online utbildningen för repetition och fördjupning av dina kunskaper

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.

Lärarledda kurser i Excel - Blended learning

Medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår fri inloggning till vår ONLINE utbildning för repetition och fördjupning av den lärarledda kursen.

Onlinekurser i Excel

Onlinekurser kan du köpa separat men medverkar du på våra lärarledda kurser så ingår 1 års fri inloggning till Learnesys ONLINE utbildning för repetition och fördjupning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom Excel.

Kristin Augustsson

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom verktyget.

Vi uppskattar mycket att man kan gå tillbaka till olika funktioner för att repetera moment om och om igen. Det gör det väldigt lätthanterligt vilket är en av de största anledningarna till att vi valde Learnesy.

– Kristin Augustsson, Total Revenue manager, Hotel Riverton AB