Excel

Excel Onlinekurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm
  • Kursnamn: Excel komplett
  • Startdatum: Löpande
  • 1 års användning
  • Kurslängd: 16 Kapitel – 86 Lektioner
  • Kursavgift: 1 995:- Exkl. moms
Anmäl dig

Kursbeskrivning

I samarbete med Learnesy erbjuder vi utbildning i Excel. Onlinekursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel och snabbt vill lära dig att hantera programmet och dess fulla potential. Kursen lär dig att arbeta med programmet och skapa dokument som är professionellt uppbyggda.

Kursen börjar med att du får lära dig grunderna i Excel, hur du lägger in data och hur du får det att se proffsigt ut. Vi går sedan successivt mot mer avancerad användning och i andra delen av kursen lär du dig arbeta med Pivottabeller, hur du gör funktioner som "Leta rad" och "Om fel" samt hur du skapar ett makro.

Kursen består av 86 korta lektioner som totalt blir ca 4 timmar i videotid, och inklusive prov tar den ca 10 timmar att gå igenom den. Efter att du har klarat alla prov och får ditt kursbevis kommer du fortfarande ha tillgång till alla 86 lektioner under hela abonnemangsperioden så att du kan gå tillbaka och repetera momenten.

Den här Excelkursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Har du fler funderingar kontakta oss på Venter.

Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Har du frågor om kursen är du alltid välkommen att kontakta oss på Venter Datautbildning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom Excel.

Kristin Augustsson

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom verktyget.

Vi uppskattar mycket att man kan gå tillbaka till olika funktioner för att repetera moment om och om igen. Det gör det väldigt lätthanterligt vilket är en av de största anledningarna till att vi valde Learnesy.

– Kristin Augustsson, Total Revenue manager, Hotel Riverton AB