PowerPoint

PowerPointkurser

Är ni flera personer på företaget som behöver PowerPoint utbildning, vill ni välja lokal, datum och tid själva? Vill ni göra djupdykningar i PowerPoint, eller behöver ni en PowerPoint expert på plats? Med en skräddarsydd utbildning så löser vi enkelt era önskemål.

Varför inte välja BLENDED LEARNING som är den optimala PowerPoint utbildningen, denna metodik bygger på lärarledd genomgång i kombination med professionell E-Learning. Vi erbjuder Online utbildning i samarbete med Learnesy och pedagogiken bygger på korta lektioner med tillhörande övningsfil och avslutande kunskapstest. Ni kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när och var du vill. Se exempelfilmen nedan.

Plats, datum och kurslängd bestämmer ni själva och utbildningen kan genomföras i era eller våra lokaler, eller varför inte på en annan ort som konferensutbildning.

För dig som har specifika önskemål, eller brådskande behov, kan vi erbjuda personanpassad utbildning i PowerPoint med bara en eller två deltagare.

Kontakta oss om ni vill ha ett förslag på upplägg och Venter Datautbildning har stor erfarenhet av att skräddarsy PowerPointutbildningar åt företag och enskilda personer.

Pedagogisk och kompetent kursledare

Våra professionella kursledare har förmågan att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara programmens uppbyggnad och arbetsmetod.

Onlinekurs i PowerPoint

Onlinekurser kan du köpa separat som en eller flera licenser och fungerar jättebra men en kombination av E-Learning och lärarledd genomgång är en oslagbar PowerPoint utbildning.

Kontakta oss

Skriv en kort beskrivning av ert PowerPoint projekt. Hur många personer gäller det, vill ni vara i era egna eller våra lokaler och vilken stad. Är det på en grund eller avancerad nivå eller blandade förkunskaper. När i tid ungefär vill ni genomföra kursen. Vi återkommer med ett kostnadsfritt förslag på kursupplägg med prisuppgift.

Skicka meddelande

* Obligatoriska fält