PowerPoint

Anpassad kurs

Är ni flera personer på företaget som behöver PowerPoint utbildning, vill ni välja lokal, datum och tid själva? Vill ni göra djupdykningar i PowerPoint, eller behöver ni en PowerPoint-expert på plats? Med en skräddarsydd utbildning så löser vi enkelt era önskemål.

Varför inte välja den optimala PowerPoint utbildningen som är lärarledd genomgång i kombination med professionell E-Learning. Vi erbjuder Online utbildning i samarbete med Learnesy och pedagogiken bygger på korta lektioner med tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Ni kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när och var du vill. Se exempelfilmen nedan.

Plats, datum och kurslängd bestämmer ni själva och utbildningen kan genomföras i era eller våra lokaler, eller varför inte på en annan ort som konferensutbildning.

För dig som har specifika önskemål, eller brådskande behov, kan vi erbjuda personanpassad utbildning i PowerPoint med bara en eller två deltagare och vår ledare.

Kontakta oss om ni vill ha ett förslag på upplägg och Venter Datautbildning har stor erfarenhet av att skräddarsy PowerPointutbildningar åt företag och enskilda personer.

Pedagogisk och kompetent kursledare

Våra professionella kursledare har förmågan att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara programmens uppbyggnad och arbetsmetod.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Learnesy är professionella och trevliga att arbeta med.

Anneli Skeppstedt

IHM valde Learnesy för att de erbjuder en lättarbetad plattform med kurser av hög kvalité, dessutom är Learnesy professionella och trevliga att arbeta med. Utbildningsformen för det här området passar bra både för mig och eleverna eftersom de själva sätter sitt eget tempo och studerar när de är motiverade.

– Anneli Skeppstedt, Utbildningsledare, IHM Business School