PowerPoint

PowerPoint Grundkurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm

Ingen PowerPoint Grundkurs-kurs inlagd på schemat. Var god kontakta oss för kursstart/offert.

Kursbeskrivning

Den här kursen skall du välja om du vill ha en smart, effektiv, strukturerad och lärarledd 1 dags kurs i Powerpoint i en mindre grupp med max 6 deltagare. Efter kursdagen har du full tillgång till vår professionella e-Learning för repetition och fördjupning.

Grundkursen riktar sig till nya Powerpoint användare och till alla självlärda som vill ha en professionellt lärarledd genomgång av programmet.

Vi garanterar att du direkt efter kursen kan producera professionella presentationer som kommunicerar med åskådarna. Kursen tar bland annat upp hur man arbetar med mallar, texter, bilder, figurer, diagram, SmartArt, bildövergångar och effektfulla animeringar för avancerade bildspel.

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.

Våra PowerPointkurser

Exempelfilm

Citat från kursdeltagare

"Kursen var superbra, ledaren var otroligt bra på att lära ut och lagom storlek på antal deltagare. Bra innehåll. Kommer rekommendera Venter till alla som vill gå en Powerpoint kurs."

Utvärdering

Therese Ek

TRR