PowerPoint

PowerPoint Onlinekurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm
  • Kursnamn: PowerPoint komplett
  • Startdatum: Löpande
  • 1 års användning
  • Kurslängd: 10 Kapitel – 55 lektioner
  • Kursavgift: 1 495:- Exkl. moms
Anmäl dig

Kursbeskrivning

I samarbete med Learnesy erbjuder vi utbildning i PowerPoint. Onlinekursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i PowerPoint och snabbt vill lära dig att hantera programmet och dess fulla potential. Kursen lär dig att skapa fantastiska presentationer med professionellt utseende.

Kursen tar dig från de grundläggande stegen där du bekantar dig med gränssnittet och hur programmet är uppbyggt, till att du får lära dig tekniker när du håller i en presentation.

Som med alla Learnesys kurser är lektionerna korta så att du enkelt ska kunna se och repetera momenten, och videotiden i kursen är på mindre än 2h.

I kursen får du även svara på prov för att bevisa dina nya kunskaper, och när du har gjort alla proven får du ett kursbevis som intygar din nya kompetens.

Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Har du frågor om kursen är du alltid välkommen att kontakta oss på Venter Datautbildning.

Exempelfilm

Citat från Learnesy

Learnesys kurser löste ett problem som vi tampats med länge – nämligen hur man får alla i en klass med väldigt olika bakgrundskunskaper att få en utbildning som ligger på rätt nivå för just dem.

Alvaro Foresti

Learnesys kurser är genomarbetade och pedagogiska verktyg för att få ibland ganska komplicerade saker att kännas både hanterbara och enkla. Vi har använt dem till våra ekonomiutbildningar med mycket gott resultat. Learnesys kurser löste ett problem som vi tampats med länge – nämligen hur man får alla i en klass med väldigt olika bakgrundskunskaper att få en utbildning som ligger på rätt nivå för just dem. Detta utan att varken stressa eller sinka sina klasskamrater. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Learnesy.

– Alvaro Foresti, Verksamhetschef, JENSEN yrkeshögskola