Word

Word Onlinekurs

  • Kursnamn: Word komplett
  • Startdatum: Löpande
  • 1 års användning
  • Kurslängd: 11 Kapitel – 55 Lektioner
  • Kursavgift: 1 495:- Exkl. moms
Anmäl dig

Kursbeskrivning

I samarbete med Learnesy erbjuder vi utbildning i Word. Onlinekursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Word och snabbt vill lära dig att hantera programmet och dess fulla potential. Kursen lär dig att arbeta med programmet och skapa dokument som är professionellt uppbyggda.

Kursen är uppbyggd på korta lektioner, i snitt under två minuter långa, och tar dig från grunderna i Word till att du får lära dig skapa mallar och innehållsförteckning samt hantera tabbar och hur du lägger in bilder och tabeller.

I videotid är kursen totalt på ca två timmar och till varje kapitel får du ett prov där du kan testa dina nya kunskaper, och när du har klarat av alla proven får du ett personligt kursbevis som intygar dina nya kunskaper.

Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Har du frågor om kursen är du alltid välkommen att kontakta oss på Venter Datautbildning.

Exempelfilm

Kontakta oss

Vill ni ha ett förslag på en skräddarsydd utbildning eller behöver ni hjälp med kunskapsinventering så kontakta oss.

Skicka meddelande

* Obligatoriska fält

Citat från Learnesy

citat

Kursen har redan hjälpt oss väldigt mycket och alla är väldigt positivt inställda till att kursen är ett obligatoriskt moment för alla nya ekonomistudenter på Handels. Då näringslivet idag efterfrågar kunskaper i Excel, är det kanon att få gå en nätkurs där man har möjlighet att repetera något moment som uppfattas som svårt. Då filmernas innehåll är kort och koncist är det lätt att hänga med och verkligen uppfatta allt som visas. Det här har varit super för oss då Excel är så otroligt användbart, oavsett vad du kommer jobba med i framtiden.

– Henrik Andersson, Amanda Jordestedt och Ludvig Johansson, studerar Logistikprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg