WordPress

WordPress Grundkurs

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm

Ingen WordPress Grundkurs-kurs inlagd på schemat. Var god kontakta oss för kursstart/offert.

Kursbeskrivning

Den här kursen skall du välja om du vill ha en smart, effektiv och strukturerad WordPress grundkurs där vi går igenom alla moment som behövs för att skapa en egen hemsida.

Kursen riktar sig till dig som snabbt och enkelt vill komma igång med att skapa en hemsida. Inga specifika förkunskaper behövs.

Du får koll på hur man köper ett domännamn och plats på ett webbhotell, installera och konfigurerar Wordpress, välja och konfigurerar ett tema, samt hur man kommer igång med att bygga hemsidor. Vi går detaljerat igenom hur du jobbar med design, innehåll, widgets och tillägg. När dagen är slut har vi byggt en färdig hemsida från grunden.

Vi garanterar att du efter kursen kommer att kunna skapa en egen hemsida från grunden och publicera denna på ett webbhotell, eller börja jobba med innehållet på en befintlig hemsida. Har ni speciella önskemål om kursinnehåll rekommenderar vi istället vår anpassade utbildning.

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.

Citat från kursdeltagare

"Andreas är den självklara läraren! Hans långa, breda kunskap i kombination med ett självsäkert och respektingivande framträdande lägger en bra grund för min egen inlärning. Det är pedagogik när den är som allra bäst."

Utvärdering

Lennart

Cami gruppen AB

"Tack för en kanonkurs! Mycket bra genomförd och väldigt lärorik. Den kommer jag definitivt att tipsa vidare om."

Utvärdering

Andrés

Omställningsfonden