WordPress

Optimera din hemsida med WordPress

Kurslängd: 1 dag
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Stockholm

Ingen Optimera din hemsida med WordPress-kurs inlagd på schemat. Var god kontakta oss för kursstart/offert.

Kursbeskrivning

Den här kursen skall du välja om du vill förbättra din befintliga hemsida när det gäller prestanda, säkerhet och sökmotorer. Ni lär er hur man optimerar hemsidan på ett smart och effektivt sätt.

När ni har skapat er wordpresshemsida, valt ett tema som ni är nöjd med och fyllt hemsidan med innehåll är det dags för nästa steg: att optimera hemsidan. Att jobba med tillägg är en stor del av Wordpress. På denna kursen går vi igenom de tre viktigaste tilläggen inom säkerhet, prestanda och sökmotoroptimering (SEO) för att din hemsida ska bli så bra som möjligt.

Kursen riktar sig till dig som redan har en egen hemsida och vill ha bättre kontroll på WordPress säkerhet, prestanda och hur din hemsida tolkas av sökmotorer.

Anmälan via våra hemsidor

Vid anmälan från våra hemsidor så skickar vi ut en kursinbjudan med e-post. När du accepterat vår inbjudan så är bokningen klar och om du ångrar din anmälan så tar vi bort den utan kostnad. Alla priser är exklusive moms och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Fakturering sker efter kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

Antal deltagare på schemalagda kurser

Deltagarantalet maximerat till 6 personer vilket garanterar ledartid åt alla.