Onlinekurser

Om du snabbt vill förbättra dina kunskaper i officepaketet är våra onlinekurser som vi kan erbjuda i samarbete med Learnesy valet för dig.


Våra onlinekurser i samarbete med LearnesyAnvändarna om Learnesys utbildning

Då filmernas innehåll är kort och koncist är det lätt att hänga med och verkligen uppfatta allt som visas.

Handelsstudenter

Kursen har redan hjälpt oss väldigt mycket och alla är väldigt positivt inställda till att kursen är ett obligatoriskt moment för alla nya ekonomistudenter på Handels. Då näringslivet idag efterfrågar kunskaper i Excel, är det kanon att få gå en nätkurs där man har möjlighet att repetera något moment som uppfattas som svårt. Då filmernas innehåll är kort och koncist är det lätt att hänga med och verkligen uppfatta allt som visas. Det här har varit super för oss då Excel är så otroligt användbart, oavsett vad du kommer jobba med i framtiden.

– Henrik Andersson, Amanda Jordestedt och Ludvig Johansson, studerar Logistikprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg  

Learnesys kurser löste ett problem som vi tampats med länge – nämligen hur man får alla i en klass med väldigt olika bakgrundskunskaper att få en utbildning som ligger på rätt nivå för just dem.

Alvaro Foresti

Learnesys kurser är genomarbetade och pedagogiska verktyg för att få ibland ganska komplicerade saker att kännas både hanterbara och enkla. Vi har använt dem till våra ekonomiutbildningar med mycket gott resultat. Learnesys kurser löste ett problem som vi tampats med länge – nämligen hur man får alla i en klass med väldigt olika bakgrundskunskaper att få en utbildning som ligger på rätt nivå för just dem. Detta utan att varken stressa eller sinka sina klasskamrater. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Learnesy.

– Alvaro Foresti, Verksamhetschef, JENSEN yrkeshögskola 

De korta lektionerna ger en effektivitet och ett fokus på att lära sig en specifik frågeställning.

Krishan Kent

En stor fördel med Learnesys utbildning är att jag kan följa respektive medarbetares utveckling och anpassa arbetsuppgifter till utbildningen för att säkerställa att vi får ut någonting praktiskt. Istället för att 10 medarbetare går till samma utbildning 3 dagar så kan vi här hela tiden se hur vi kan nyttja de olika delmomenten och ha vår egen hastighet i förhållande till andra arbetsuppgifter. De korta lektionerna ger en effektivitet och ett fokus på att lära sig en specifik frågeställning. Vi tycker det är bra!

– Krishan Kent, Group Puchasing Director, Orkla ASA  

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom Excel.

Kristin Augustsson

Learnesy har ett väldigt tydligt sätt att arbeta med sina kurser, vilket gör att det enkelt och roligt för medarbetarna att utvecklas inom verktyget.

Vi uppskattar mycket att man kan gå tillbaka till olika funktioner för att repetera moment om och om igen. Det gör det väldigt lätthanterligt vilket är en av de största anledningarna till att vi valde Learnesy.

– Kristin Augustsson, Total Revenue manager, Hotel Riverton AB

Learnesy är professionella och trevliga att arbeta med.

Anneli Skeppstedt

IHM valde Learnesy för att de erbjuder en lättarbetad plattform med kurser av hög kvalité, dessutom är Learnesy professionella och trevliga att arbeta med.
Utbildningsformen för det här området passar bra både för mig och eleverna eftersom de själva sätter sitt eget tempo och studerar när de är motiverade.

– Anneli Skeppstedt, Utbildningsledare, IHM Business School 

Gunnebo valde Learnesy för att det är tidseffektivt och lättillgängligt!

Katrin Nilsson

Vi använder Learnesy eftersom vi letade efter en utbildning som var tidseffektiv, lättillgänglig, och där vi kan gå tillbaka för att repetera och hitta och söka. Den som går kursen kan själv välja vilken nivå den går in på. Det har fungerat väldigt bra!

– Katrin Nilsson, Logistics Manager, Gunnebo Industries AB

Schenker valde Learnesy för att det är ett flexibelt sätt att utbilda sig på.

Niclas Anderson

Schenker valde Learnesy för att det är ett flexibelt sätt att utbilda sig på, just att du väljer tid och plats, och då även vilken nivå du väljer att gå in på.

– Niclas Anderson, Ocean Export Manager, DB Schenker

Jag kan sitta och beta av de pedagogiska kurserna via datorn eller snabbt klara av en kurs via mobilen om jag bara har ett par minuter över.

Mahan Afghan

Det jag gillar främst med Excelutbildningen på Learnesy är tillgängligheten. Jag kan sitta och beta av de pedagogiska kurserna via datorn eller snabbt klara av en kurs via mobilen om jag bara har ett par minuter över.

Jag uppskattar att jag kan spara de delar jag vill träna mer på som favoritkurser för att gå tillbaka och öva på dem vid behov. Jag har genom utbildningen utvecklat mina kunskaper i Excel och bl.a. lärt mig att skapa pivottabeller, enklare makron och flertalet funktioner som jag har användning av i mitt dagliga jobb!

– Mahan Afghan, Logistikstudent vid Campus Telge 

Kursen uppskattas av våra studenter. Vid en enkätundersökning fick kursen 4,7 i betyg på en femgradig skala.

Excel ingår som verktyg i en del av våra kurser. Det är ett viktigt instrument i alla ekonomiska sammanhang och alla ekonomer med självaktning bör kunna använda Excel. Learnesy har ett lätttillgängligt och genomtänkt upplägg och kursen uppskattas av våra studenter. Vid en enkätundersökning fick kursen 4,7 i betyg på en femgradig skala (27 av 29 kan tänka sig att rekommendera utbildningen till sina vänner).

– Miro Nizic, Rektor vid Rosengårdens Utbildning 

Ett fantastiskt sätt att fördjupa sina kunskaper i Excel!

lena engström

Smidigt att följa utbildningen från start till mål, men kanske det jag uppskattade mest var att det var lätt att hitta specifik kunskap jag behövde.

Avsnitten var lagom långa för att verkligen ta sig tid att genomföra hela utbildningen i steg för steg när det passade mig. Hittade massor med nya smarta sätt att använda excel trots att jag aktivt jobbat med det i många år.

– Lena Engström, ägare av Think, Do & Grow AB

Jag gillar upplägget med många små lektioner och att man kan gå in då och då dels för att stärka sin kunskap, men också när man har ett praktiskt problem att lösa.

Jag är glad att vi kan erbjuda våra deltagare på våra ekonomiutbildningar Learnesy’s excelutbildning. Jag gillar upplägget med många små lektioner och att man kan gå in då och då dels för att stärka sin kunskap, men också när man har ett praktiskt problem att lösa. För oss ekonomer är Excel ett mycket viktigt verktyg som vi ofta inte använder på ett optimalt sätt.

– Michael Andersson, Ägare av Taurus Ekonomiutbildning

Pedagogiskt och tideffektivt!

Mikael Ay

Jag har länge velat gå en Excelkurs men jag har inte fått ihop det tidsmässigt. Dessutom känns det som att en del kan jag redan och skulle behöva en utbildning anpassat efter mig. Det låter kanske omöjligt men det är precis vad Learnesy Excelkurs har kunnat göra för mig. Jag har fokuserat på mina svagheter och kunnat genomföra denna kurs när det passar mig bäst när som helst på dygnet och detta utan att det påverkar min arbetsvardag på något sätt. Jag använder Excel för att skapa topplistor, statistiska uppföljningar, sortimentlistor och en massa annat som underlättar mitt arbete. Rekommenderar starkt!

– Mikael Ay, Account Manager hos Despec Sweden AB