Onlinekurser

Vill du snabbt förbättra dina kunskaper i Officepaketet? Då har du hittat rätt!

Onlinekurser med lärarledd introduktion är den optimala utbildningen. Kombinationen garanterar att du kommer igång och lär dig programmet på bästa sätt. Vi erbjuder skräddarsydda kurser på olika nivåer i Excel, Word, Powerpoint med flera program.


Våra onlinekurser i samarbete med Learnesy

 

 
Kontakta oss

Vill ni ha ett förslag på en skräddarsydd utbildning eller behöver ni hjälp med kunskapsinventering så kontakta oss.

Skicka meddelande

* Obligatoriska fält

Användarna om Learnesys utbildning

citat

Kursen har redan hjälpt oss väldigt mycket och alla är väldigt positivt inställda till att kursen är ett obligatoriskt moment för alla nya ekonomistudenter på Handels. Då näringslivet idag efterfrågar kunskaper i Excel, är det kanon att få gå en nätkurs där man har möjlighet att repetera något moment som uppfattas som svårt. Då filmernas innehåll är kort och koncist är det lätt att hänga med och verkligen uppfatta allt som visas. Det här har varit super för oss då Excel är så otroligt användbart, oavsett vad du kommer jobba med i framtiden.

– Henrik Andersson, Amanda Jordestedt och Ludvig Johansson, studerar Logistikprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg

citat

Learnesys kurser är genomarbetade och pedagogiska verktyg för att få ibland ganska komplicerade saker att kännas både hanterbara och enkla. Vi har använt dem till våra ekonomiutbildningar med mycket gott resultat. Learnesys kurser löste ett problem som vi tampats med länge – nämligen hur man får alla i en klass med väldigt olika bakgrundskunskaper att få en utbildning som ligger på rätt nivå för just dem. Detta utan att varken stressa eller sinka sina klasskamrater. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Learnesy.

– Alvaro Foresti, Verksamhetschef, JENSEN yrkeshögskola

citat

En stor fördel med Learnesys utbildning är att jag kan följa respektive medarbetares utveckling och anpassa arbetsuppgifter till utbildningen för att säkerställa att vi får ut någonting praktiskt. Istället för att 10 medarbetare går till samma utbildning 3 dagar så kan vi här hela tiden se hur vi kan nyttja de olika delmomenten och ha vår egen hastighet i förhållande till andra arbetsuppgifter. De korta lektionerna ger en effektivitet och ett fokus på att lära sig en specifik frågeställning. Vi tycker det är bra!

– Krishan Kent, Group Puchasing Director, Orkla ASA