Webbproduktion

Ett företags hemsida är en viktig investering. Är webbplatsen genomtänkt och välproducerad gör den nytta och genererar intäkter till företaget.

Att skapa en bra hemsida kräver förarbete och erfarenhet. Vi börja alltid med en kravspecifikation som ska innehålla syfte, målgrupp, konkurrenter, innehåll och design.

Webbdesignen är viktig för att skapa förtroende och rätt känsla för besökarna när dessa bedömer ett företag på webben. Hemsidans bilder och texter skall förmedla ett budskap och göra besöket på er webbplats enkelt och behagligt för målgruppen. Strukturen på hemsidan ska vara tydlig och lättnavigerad.

Det är också viktigt att er webbplats rankas högt när man söker efter ert företag, era tjänster, eller era produkter på Google. WordPress är ett bra verktyg för att kunna sökmotoroptimera hemsidan på ett bra sätt.

Venter hjälper er med att utveckla er nuvarande hemsida eller skapa en helt ny sådan. Vi kan också kombinera webbproduktion med utbildning vilket underlättar innehållshantering och framtida uppdateringar. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tillsamman kan analysera ert behov gällande er digitala närvaro på nätet.

Exempel på kunder